Promosi Disember 2013: Omega Guard Shaklee sesuai untuk semua peringkat umur

Assalamualaikum & selamat sejahtera pembaca setia blog Mommafiyya :) Disember telah tiba dan promosi terbaru pada bulan Disember 2013 ini ialah Omega Guard Shaklee. Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan yang terunggul di dunia! Kenapa? Jom kita sedikit baca fakta tentang Omega Guard Shaklee di bawah.Keistimewaan Omega Guard Shaklee:

Omega Guard Shaklee diekstrak dari ikan laut air sejuk (sardin, mackerel, herring,anchovies) di perairan negara Jepun. Ia bukan dari hati minyak ikan. Omega Guard Shaklee adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan. Berbanding dengan produk omega di pasaran, Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkain spektrum penuh 7 asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA,DHA,ALA & banyak lagi. Satu sajian Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg EPA & DHA.
Penyulingan molekularShaklee mengeluarkan minyak ikan melalui proses yang dikenali sebagai Penyulingan Propietari Tiga Molekul' untuk menghapuskan methylmercury dan toksin lain yang wujud dalam ikan. 

Kebaikan Omega Guard Shaklee:1. Mengurangkankan kolesterol

2. Membantu mengurangkan risiko sakit jantung

3. Mengurangkan radang sendi
4. Mengurangkan tekanan darah
5. Menggalakkkan pertumbuhan mental untuk dewasa dan kanak-kanak
6. Meningkatkan daya ingatan dan keupayaan pembelajaran
7. Mengurangkan risiko kanser payudara,prostat dan usus
8. Menguatkan sistem imun & menyihatkan paru-paru (memperbaiki penyakit lelah/asma)


Testimoni Omega Guard Shaklee:
Omega Guard Shaklee sesuai untuk diambil untuk kanak-kanak berusia 1 tahun ke atas, wanita & lelaki. Jom dapatkan Omega Guard Shaklee sekarang! Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:


Dayang Ruqayyah bt Abang Jamari
 sms/whatsApp: 017-5478807
 Emel : vada_beckham23@yahoo.com.sg


0 comments:

Post a Comment